TRAIM VREMURI PROFETICE

Actiunea israeliană împotriva ”Flotilei păcii”, a starnit reactii violente in intreaga lume. Inclusiv Consiliul de Securitate al ONU, a fost solicitat imediat sa analizeze in regim de urgenta situatia creata. Acesta a ținut dezbateri lungi asupra acestei probleme, dând publicității în final o rezoluție în care condamnă acțiunea Israelului, acuzându-l totodată că a operat în ape internaționale.
Comunicatul nu are efect de constrangere, el finalizandu-se cu urmatoarea propunere: ”singura soluție a conflictului israeliano-palestinian rezidă într-un acord bilateral care să dopte soluția două state pentru două popoare”, adică ”crearea unui stat palestinian care să existe în pace alături de Israel”.

Astazi, citind presa, am putut constata cu uimire, inca o data ca intr-adevar Cuvantul profetic al lui Dumnezeu se implineste sub ochii nostri. Am putut constata ca mult mai multe erau opiniile acuzatoare impotriva Israelului fata de cele neutre sau chiar pro-Israel.

Au aparut si imagini care motiveaza operatiunea in forta a militarilor evrei, acestia initial s-au comportat pasnic numai ca au fost intampinati cu violenta de catre activistii pro-palestinieni.

Imaginile pe care le puteti vedea accesand link-ul de mai jos, vorbesc de la sine:

http://www.youtube.com/watch?v=0LulDJh4fWI

Chiar daca sunt dovezi ca actiunea a fost justificata, lumea politica internationala (in cea mai mare parte) acuza Israelul intr-un mod vehement. Israelul raspunde prin vocea premierului Netanyahu ca soldatii israelieni au fost atacati de catre activisti si au trebuit sa se apere in fata acestora.

Cuvantul  lui Dumnezeu spune ca:

Matei 24:9 b  „veţi fi urâţi de toate neamurile pentru Numele Meu.”

Domnul Isus se adresa ucenicilor care erau evrei si in prima parte a mesajului El s-a referit in special la viitorul Israelului.

„Aceasta nu a fost o Barca a dragostei, ci o Barca a urii …  A fost o flotilă de susţinere a terorii” a sustinut premierul Israelului intr-o conferinta televizata.

Acesta a mai precizat ca: „Scopul flotilei a fost de a sparge blocada navală din Gaza. Dacă blocada ar fi fost sparta, aceasta flotila ar fi fost urmată de alte sute de nave. Cantitatea de arme care pot fi aduse de către o nava este mult mai mare decât ceea ce este adus prin tuneluri de contrabandă. Acesta este dreptul nostru şi datoria de a inspecta fiecare navă care încearcă să ajungă la Gaza, pentru a elimina armele şi a lăsa restul de marfă sa intre. „

Un răspuns to “TRAIM VREMURI PROFETICE”

  1. „Domnul Se va lupta pentru voi; dar voi, staţi liniştiţi.” Exodul 14:14

Lasă un comentariu