ARCA LUI NOE SE RECONSTRUIESTE

Da, ati citit bine, nu e o farsa si nu va impacientati gandindu-va ca urmeaza un nou potop:)

Scopul construirii ei este unul comercial-istoric daca as putea spune asa. Va fi asezata intr-un muzeu din Kentucky – SUA.

Daca nu ma credeti, cititi mai jos stirea in intregime:

Mai mulţi investitori vor construi, în 3 ani, o replică a arcei lui Noe, la dimensiunile descrise în Biblie.  Noua arcă a lui Noe va fi parte a Muzeului Creaţiei din Kentucky (SUA) şi va atrage anual cca. 1,6 milioane de vizitatori, conform estimărilor lui Mike Zovath, co-fondator al proiectului Răspunsuri la Geneza. Zovath crede că o replică a faimoasei arce va îndepărta îndoielile multora cu privire la Potop şi cu privire la posibilitatea construirii arcei.  Arca va fi parte a unui complex care va include, între altele,

un cinematograf 5-D în interiorul unei replici a Turnului Babel, un acvariu, o grădină zoologică, o replică a Nazaretului în care a crescut Iisus, notează christianpost.com. De asemenea, replica arcei va fi însoţită de o expoziţie cu caracter educativ despre geologia Potopului. Echipa care lucrează la proiect include mai mulţi doctori în ştiinţe care se vor asigura că proiectul păstrează acurateţea ştiinţifică. „Nu suntem în nici un caz anti-ştiinţă. Noi suntem pro-ştiinţă”, a declarat Mark Looy, co-fondator al Muzeului Creaţiei. 

„Vom încerca să le arătăm vizitatorilor noştri că înregistrările Bibliei despre creaţie, Potop, Turnul Babel şi venirea lui Christos pe pământ sunt istorice”, a mai spus Looy. 

Proiectul de construire a arcei lui Noe va costa 24,5 milioane de dolari. Guvernatorul Steve Bashear speră că proiectul va aduce 900 de noi locuri de muncă. 

O replică a arcei lui Noe a fost construită şi în Olanda, de constructorul Johan Huibers, un susţinător al creaţionismului biblic. 

Sursa: semneletimpului.ro

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: