NEMULTUMIREA GLOBALA – SEMN PROFETIC

Iata ca avem cum sa ne consolam cu ideea si realitatea chiar, ca nu suntem singurii nemultumiti de pe mapamond. Si americanii se plang rau de tot … asta demonstreaza un sondaj recent efectuat in SUA.

Americanii cred în proporţie de 75 la sută că lucrurile merg prost în ţară, acesta fiind cel mai mare procent înregistrat vreodată, de la mijlocul anilor ’70, înaintea unor alegeri de la mijlocul mandatului, potrivit unui sondaj citat de CNN.

Economia rămâne de departe subiectul cel mai important pentru americani (52 la sută cred acest lucru), conform sondajului realizat de CNN/Opinion Research Corporation, publicat luni.

„Este mai mult decât deficitul public, educaţia, sănătatea, terorismul, energia, imigraţia ilegală şi războaiele din Afganistan şi Irak la un loc”, a declarat directorul departamentului de sondaje al CNN, Keating Holland. „Nici un alt subiect nu a fost numit ca fiind problema cea mai importantă a ţării de mai mult de 8 la sută dintre americani”, a adăugat el.

Şomajul rămâne cea mai mare preocupare a americanilor, 58 la sută considerând că aceasta este cea mai importantă problemă economică cu care se confruntă în prezent ţara, urmată de deficitul public (20 la sută) şi taxe şi ipoteci (fiecare câte 8 la sută).

Doar un american din patru crede că lucrurile merg bine în prezent în Statele Unite.

„Chiar şi în 1994, când republicanii au preluat puterea, şi în 2006, când controlul a fost preluat din nou de democraţi, aproximativ jumătate din public era mulţumit de starea naţiunii”, a subliniat Holland.

În pofida acestor cifre, 55 la sută dintre americani cred că lucrurile se vor îmbunătăţi peste un an şi 78 la sută afirmă că lucrurile merg bine pentru ei în plan personal.

Sondajul a fost condus în perioada 27-30 octombrie, pe un eşantion de 1.006 americani adulţi intervievaţi telefonic. Marja de eroare este de plus minus trei la sută.

Sursa: Mediafax

Lucrurile se indreapta cu repeziciune spre finalul istoriei prezentat in profetia biblica. Toata suflarea de pe glob incepe inca de pe acum sa caute un „SALVATOR” care sa vina cu idei marete care sa scoata lumea din criza economica.

Nu mai e mult pana sa apara pe scena istoriei ANTICRISTUL,  dar asta ne incurajeaza pe noi crestinii sa intrezarim iminenta revenirii DOMNULUI ISUS CRISTOS.

Suntem gata de plecare?

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: