VESTI NOI DE LA MISIONARII NOSTRI

  Dragii nostrii ne apropiem din nou cu cateva ganduri si raspunsuri la rugaciuni.

Ce TATA minunat mare si plin de dragoste avem care nu isi uita promisiunile date . El zice :”DA si AMIN”.  Cand scriu aceste randuri ma gandesc la copiii minunati la care am fost.  Am stat cu ei mai multe zile, impreuna cu prieteni din Coreia si Filipine. EL ne-a adunat impreuna ca sa slujim acestor copii. El a zis “lasati copilasii sa vina la Mine “ cu alte cuvinte ei sunt importanti pentru Mine si am lucrari mari de facut si pentru ei. Se vede vie dorinta Domnului fata de copilasi ca ei sa fie in prezenta LUI acolo unde este dragoste, aceptare, iertare, vindecare si speranta pentru viata.

 Vedem inca din VT atentia si purtarea de grija a Domnului indreptata spre orfan, vaduva si strain. EL a poruncit poporului Sau sa aiba grija de orfani,vaduve si straini.  Avem minunatul exemplu al lui IOV care a implinit cu credinciosie dorinta Domnului fata de aceste trei categorii de oameni. A fost incurajator pentru mine sa recitesc versetele din Iov referitor la felul cum sa purtat el cu vaduva,strainul si orfanul (Iov 29:12,13; 31:16,17).

 Consider un har din partea LUI ca a inceput sa ma foloseasca in viata acestor frumosi si pretiosi copilasi. Inca nu sa putut termina tot ce trebuia facut. Dupa ce am renovat si bucataria si am facut curatenie foarte multi copilasi ne-au intrebat: ati construit-o din nou? (arata cu totul altfel dupa renovare si curatenia facuta). Multumesc Domnului ca a fost cu noi si ne-a dat izbanda.

 Dorim sa fim cu ei regulat sa ne rugam pentru ei, sa le aratam dragostea Lui. O alta dorinta pe care noi o avem este sa facem o biblioteca pentru ei.

 Invatarea limbi vietnameze continua. Dupa cele doua saptamani de vacanta am avut parte de o surpriza. Clasa s-a schimbat si acuma studiez doar eu cu profesorul, nu mai am alti colegi ca inainte. Este bine pt mine dar pretul aproape s-a dublat, acuma platesc 7$ pe ora, inainte plateam 4,5 $ pe ora, inca un motiv sa ma incred in EL (Romani 8:28). In fiecare zi un fr. vietnamez vine acasa la noi si ma ajuta in studierea limbii, este lucrator intr-o adunare locala .

Dorim sa ne intoarcem in Romania pe 27 august pentru 2 luni, sa va vizitam sa impartasim cea ce nu am putut scrie, sa va incurajam, sa fim incurajati, sa facem cateva examene medicale fiului nostru, Jeremiah (a fost foarte bolnav in toata aceasta perioda).

MOTIVE DE RUGACIUNE

  • Pentru banii necesari sa cumparam biletele de reintors in VN.Cu cat mai repede cumparate cu atat mai ieftine;
  • Rugati-va sa gasim pe cineva care sa locuiasca in apartamentul nostru ca sa nu fim nevoiti sa platim chiria pentru aceste 2 luni care vom fi in Romania;
  • Pentru copiii de la orfelinat sa inteleaga mesajul dragostei LUI;
  • Pentru Mihnea sa nu il mai afecteze poluarea (care este asa de mare in aceste locuri ) sa fie protejat de Domnul si sanatatea lui sa creasca;
  • Invatarea limbii vietnameze;
  • Domnul sa ne protejeze sa facem razboiul cu chibzuinta si putere.
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: