OBAMA – UN PRESEDINTE DIABOLIC?

Toate incercarile din ultima vreme ale presedintelui american de a-si imbunatati imaginea in relatia cu Israelul, inclusiv prin intalnirea avuta marti seara cu premierul Netanyahu si incheiata cu o conferinta de presa sustinuta impreuna cu acesta se pare ca nu au produs mari schimbari la copitolul perceptie, imagine publica.

Partidele de dreapta din Israel il considera pe Barack Obama „inca diabolic”.

Ei motiveaza atitudinea binevoitoare a presedintelui american in relatie cu Israelul pe faptul ca se propie termenul alegerilor cruciale din noiembrie, în urma cărora democraţii ar putea pierde controlul în Congres daca nu ar obtine sprijinul moral si financiar al evreilor din SUA.

„Acum pare amabil, pentru că are nevoie de voturile şi banii evreilor” a spus deputatul de Negev şi Galileea, ministrul Dezvoltării – Ayoub Kara.

„Obama nu pare a fi rău acum, dar nu face decât să câştige timp. Obama încearcă să înşface potul cel mare. Datoria noastră este să-l silim pe Netaniahu să nu mai facă concesii care ar ameninţa viitorul Israelului” spune Eldad.

Vedem astazi cu ochii nostri ceea ce nu am fi crezut cu ceva timp in urma daca ne-ar fi spus cineva, si anume distantarea SUA de Israel in plan diplomatic si respectiv constientizarea de catre evrei a acestui fapt, a acestei crunte realitati.

Vremurile pe care le traversam se indreapta cu pasi repezi spre momentul implinirii cuvantului profetic care spune ca natiunile se vor uni impotriva Israelului:

Zaharia 12:2  Iată, voi preface Ierusalimul într-un potir de ameţire pentru toate popoarele de primprejur şi chiar pentru Iuda, la împresurarea Ierusalimului.
Zaharia 12:3  În ziua aceea, voi face din Ierusalim o piatră grea pentru toate popoarele. Toţi cei ce o vor ridica, vor fi vătămaţi şi toate neamurile pământului se vor strânge împotriva lui.
Zaharia 12:6  În ziua aceea, voi face pe căpeteniile lui Iuda ca o vatră de foc sub lemn, ca o făclie aprinsă sub snopi; voi mistui în dreapta şi în stânga pe toate popoarele de jur împrejur, iar Ierusalimul va fi locuit iarăşi la locul lui cel vechi.
Zaharia 14:12  Dar iată că urgia cu care va lovi Domnul pe toate popoarele, care vor lupta împotriva Ierusalimului. Le va putrezi carnea stând încă în picioare, le vor putrezi ochii în găurile lor şi le va putrezi limba în gură.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: