VESTI DIN VIETNAM

TATAL NOSTRU RASPUNDE CERERILOR NOASTRE !

Dragi frati si surori , ne bucuram sa va scriem despre un alt raspuns din partea LUI la rugaciunile noastre . Am plecat cu o viza de 3 luni si Dumnezeu ne-a binecuvantat pe 25 mai cu extindere vizei pe un an de zile cu multimple intrari .Este numai Harul LUI ca avem viza pe un an.

Ne sta in fata un an, in care dorim cu ardoare sa fim folositi spre slava LUI .

Ne-am imprietenit cu 2 studente care vin regulat la noi acasa – ne ajuta in conversatia noastra in limba vietnameza si si uneori gatim impreuna , mancare vietnameza .Numele lor este Lam si Hangh .

Lam provine dintr-o familie de budisti ,si-ar dori sa fie crestina dar parintii ei i-a interzis .O fata cu inima mare. Dorim sa fim o lumina si o binecuvantare pentu ea; si bineinteles o dorim rascumparata pentru El .Este studenta la facultatea de contabilitate.

 

 

 

 

Hangh este credincioasa, cand mama ei s-a pocait sotul ei a parasit-o, din aceasta cauza Hangh a crescut fara tata, mai are un frate mai mic; a dus o viata foarte grea dar a studiat destul de mult si acuma este studenta in anul intai la facultate de limba engleza .

Va rugam sa va rugati pentru ea si nevoile ei financiare, mama ei locuieste la tara departe de Hanoi si Hainh trebuie sa se descurce singura cu bani de chirie mancare si facultatea . Ele locuiesc impreuna cu alte 4 fete, deci sunt 6 intr-o singura camera.

Noi dorim sa o ajutam in cresterea ei spirituala si deasemeni dorim sa gasim persoane care sa o ajute financiar lunar. Nevoia ei ar fi de 200 ron pentru chirie si mancare (ele contribuie toate si mananca impreuna ).

Fiul nostru Mihnea-Jeremiah avem binecuvantarea sa il avem mult mai sanatos , multumim mult pentru rugaciuni si zilele de post pentru el , Dumnezeu sa va binecuvinteze si indraznim sa va rugam sa continuati sa va rugati pentru el si sanatatea Lui!

Am inceput sa mergem la orfelinat . Orfelinatul arata total diferit de cum l-am lasat noi in urma cu 3 ani – necesita multe renovari. Acum sunt 35 de copii . Este o minune ca acesti copii sunt in acest oferlinat . Uni dintre ei sunt noi iar pe altii ii cunoastem de data trecuta, a fost extraordinar ca i-am putut revedea . Dormitoarele arata destul de rau si nu este bine pentru sanatate lor .

Doresc cu ajutorul Lui sa renovez dormitoarele si sala de mese . Dorim sa concepem o biblioteca pentru aceasti copilasi, care sunt dornici dupa a cunoaste mai mult .

Motive de rugaciune :

Pentu Lam si mantuirea ei.

Pentru Haigh ca Dumnezeu sa o creasca spiritual, si pentru nevoile ei financiare.

Putere sa termin cat mai repede renovarea dormitoarelor si a sali de masa

Infiintarea unei biblioteci care sa ii ajute pe copii in dezvoltarea lor .

Invatarea limbi vietnameze

Pentru Genica , are dureri de stomac foarte mari in fiecare zi, Domnul sa ii aduca vindecare.

 Este o mare binecuvantare sa fim in Vietnam. Noi am fost binecuvantati si acuma e timpul nostru sa fim o binecuvantare pentru ei.

Va fi o zi mare, unica cand oameni din orice tara , din orice grup etnic si de orice limba, vom sta in picioare in fata MIELULUI.

Dorinta noastra este ca in fata MIELULUI impreuna cu noi sa fie cati mai multi vietnamezi.

Va multumim tuturor care sunteti alaturi de noi si lucrarea de aici , Dumnezeu sa va binecuvinteze

Cu dragoste din Vietnam Mihai&Genica &Jeremiah

NECEA MIHAIL heart4vn@yahoo.com

Skype: mihailnecea tel:0084435568883

Donaţiile financiare pot fi făcute în conturile:

EUR: RO84 BRDE 410 SV 1855 0354 100

Ron: RO51 BRDE 410 SV 5944 5244 100

SWIFT BRDEROBU

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: