MEDIATIZAREA HOMOSEXUALILOR

In societatea noastra moderna, sau post-moderna cum ar afirma cei mai multi, se mediatizeaza excesiv de mult, pana la enervare uneori, grupurile sau minoritatile de homosexuali din lume.

Pluralismul, postmodernismul, lipsa unei culturi crestine, globalizarea, ecumenismul sunt cativa din factorii care au contribuit la o mediatizare excesiva a fenomenului.

Fenomenul a existat din cele mai vechi timpuri, spre exemplu putem privi inspre cultura si comportamentul oamenilor din cetatile Sodoma si Gomora (unii de acolo aveau o astfel de identitate sexuala), dar fenomenul nu a fost nicicand in istorie atat de mediatizat, propagat, aparat, precum este acum, in secolul XXI.

Fenomenul a existat in toate timpurile, dar era bine ascuns, bine musamalizat, stiindu-se ca daca se va descoperi si se va vorbi despre el in societate va aduce repulsie, indignare, condamnare etc.

Pe cand astazi, fenomenul acesta se vrea a fi acceptat ca fiind normal, obisnuit, firesc.  Nu ai voie sa marginalizezi si sa discriminezi pe cineva cu o astfel de identitate sexuala, nici nu ai voie sa predici impotriva unui astfel de comportament deviant si pacatos ca esti bagat la inchisoare (unii preoti-pastori au avut si au de suferit pentru ca au condamnat pacatul). Au drepturi ca noi toti, se lupta pentru drepturile lor, se casatoresc legal in unele state din lume, infiaza copii, sunt chiar preoti, pastori, episcopi de biserici (nu stiu ce biserici pot fi cele care se abat de la Biblie).

IATA CE NE SPUNE BIBLIA DESPRE ACEST FENOMEN, PRIN APOSTOLUL PAVEL:

Romani 1:26  Din pricina aceasta, Dumnezeu i-a lăsat în voia unor patimi scârboase; căci femeile lor au schimbat întrebuinţarea firească a lor într-una care este împotriva firii;
27  tot astfel şi bărbaţii, au părăsit întrebuinţarea firească a femeii, s-au aprins în poftele lor unii pentru alţii, au săvârşit parte bărbătească cu parte bărbătească lucruri scârboase şi au primit în ei înşişi plata cuvenită pentru rătăcirea lor.
28  Fiindcă n-au căutat să păstreze pe Dumnezeu în cunoştinţa lor, Dumnezeu i-a lăsat în voia minţii lor blestemate, ca să facă lucruri neîngăduite.

Dumnezeu condamna prin apostolul Pavel:

– Schimbarea identitatii sexuale originale (stabilita la creatie);

– Satisfacerea poftelor personale incalcand normele firii;

– Ingnoranta sprituala (lipsa nevoii de Dumnezeu) a acestor oameni.

Si iata ce mai zice Dumnezeu prin gura apostolului – tocmai ceea ce vedem astazi ca se intampla sub ochii nostri:

Romani 1:32  Şi, cu toate că ştiu hotărârea lui Dumnezeu, că cei ce fac asemenea lucruri, sunt vrednici de moarte, totuşi, ei nu numai că le fac, dar şi găsesc de buni pe cei ce le fac.

Potrivit unui sondaj Gallup Organization Romania, realizat în iunie-iulie 2008 la cererea Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminării, homosexualitatea este privită ca fiind un lucru rău de 68% dintre români. Din totalul intoleranţilor cu minorităţile sexuale, 36% cred că relaţiile homosexuale ar trebui sancţionate, în special prin interzicerea unor drepturi. Acelaşi sondaj arată că 56 % dintre români sunt de părere că homosexualilor ar trebui să li se interzică organizarea de evenimente publice, iar 36% nu doresc ca aceştia să mai apară în emisiuni de televiziune.

Controversatul marş al diversităţii, dedicat apărării drepturilor minorităţilor sexuale din România, se va desfăşura în acest an pe 22 mai, incepand cu ora 17, în ultima zi a Gay Fest 2010, eveniment organizat pentru al şaptelea an consecutiv de Asociaţia Accept. Marşul organizat de Accept va fi precedat de Marşul pentru normalitate, organizat de Alianţa Familiilor din România (AFR).

De ce nu vedem in zilele noastre si o propaganda tot mai vizibila, o mediatizare excesiva in vederea apararii principiilor crestine si condamnarii pacatului?

E datoria noastra, in generatia noastra! Dumnezeu sa ne ajute!

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: