S-A INTAMPLAT IN SUEDIA

Unul dintre viitorii candidati ai Suediei pentru Parlamentul tarii va fi se pare eliminat de pe lista de partid datorita comportamentului sau antisemit.

Candidatul Ove Sviden, de 73 de ani, a publicat pe blogul personal o serie de acuzatii la adresa Israelului conform carora:
– magnatul american, David Rockefeller ar fi evreu si ar fi pregatit impreuna cu evreii planul de distrugere a celor doua turnuri gemene din New York City pe data de 11.09.2001;

– evreii ar fi conspirat si ar fi castigat al doilea Razboi Mondial;

– nu e o coincidenta faptul ca dupa cel de al doilea Razboi Mondial evreii s-au format ca natiune.

Datorita acestor terorii el a fost foarte mediatizat in Suedia si chiar creditat ca fiind viitor castigator al alegerilor parlamentare.

Numai ca Presedintele partidului din care face parte Ove Sviden, a declarat sambata ca va propune eliminarea acestuia din cursa. Mai concret, domnul Per Ankersjo, Presedintele Partidului de Centru, a oprit tiparirea buletinelor de vot cu numele lui Sviden.

Tensiunile au izbucnit între Israel şi Suedia în anul 2009, după ce tabloidul suedez Aftonbladet a publicat o poveste in care acuza Israelul ca a furat organe de la cetatenii arabi ai Autorităţii Palestiniene. Liderii israelieni au pretins scuze Suediei, scuze pe care liderii suedezi a refuzat să le dea, invocând libertatea de exprimare a presei.

Retragerea de pe liste a candidatului suedez, Ove Sviden, mi se pare un gest de fair play si de maturitate a clasei politice din Suedia.  Nu poti sa castigi capital electoral speculand niste teorii false si blamand in acelasi timp o tara, un popor, fie el si un popor mai putin important in spectrul politicii internationale.

Felicitari Presedintelui Partidului de Centru din Suedia!

Sursa: Israel National News

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: