RUSIA JOACA LA DOUA CAPETE

Preşedintele rus Dmitri Medvedev, a vizitat Damascul si s-a intalnit cu seful biroului politic al Hamas, Khaled Mashaal, cerandu-i acestuia sa dispuna eliberarea sergentului israelian Gilad Shalit, care e in captivitate de mai bine de 4 ani.

Apoi, i-a sugerat lui Mashaal nevoia ca cele doua grupari teroriste, Hamas si Fatah sa se reuneasca.

Într-o conferinţă de presă comună cu Preşedintele sirian Bashar Assad, Medvedev a avertizat că „tensiunile din Orientul Mijlociu sunt în pericolul de a aduce o nouă explozie.”
El a spus că, Rusia ar face un efort intens pentru a ajuta la reînnoirea procesului de pace în regiune, „pe baza deciziilor internaţionale”.

O pace justă şi cuprinzătoare ar trebui să implice „eliberarea” teritoriilor ocupate de arabi, precum şi stabilirea „unui stat palestinian independent, care ar trăi în pace şi securitate alături de toţi vecinii săi, primul dintre acestia – Israelul”.

Sursa: Israel National News

Vedem ca Rusia aparent sustine Israelul, ea de fapt e de partea tarilor arabe. Marea alianta de nord, a tarilor care vor fi impotriva Israelului, potrivit profetiilor biblice, se contureaza sub ochii nostri, in frunte cu Rusia.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: