PACATUL LEGIFERAT

Pe 30 aprilie Adunarea Parlamentara a Consiliului Europei a adoptat Raportul Gross (pro-homosexualitate) transformindu-l in rezolutie.  Este vorba de “Raportul privind discriminarea pe criterii de orientare sexuala si identitate de gen” al socialistului elvetian Andreas Gross.

Rezolutia nu are putere de obligatie si desi raportul, amanat la dezbatere in luna ianuarie din cauza orientarii sale clar pro-homosexuale si anti-religioase, a fost oarecum indulcit in urma negocierilor, adoptarea lui este inca un pas inainte pe care lobby-ul homosexual il face in institutiile europene.

Dezbaterea si votul s-au desfasurat pe fondul unei absente masive a delegatilor: doar 81 de reprezentanti din cei 318 au fost prezenti. Votul a fost de 51 la 25 cu 5 abtineri.

Problema cea mai ingrijoratoare este ca nici de data aceasta, din partea Romaniei nu s-a prezentat la vot nimeni, desi tara noastra are in Adunare 10 membri si 10 supleanti! Tuturor li s-a transmis in repetate randuri, atat in scris (de catre ONG-uile pro-familie) cat si de la tribuna parlamentului (de catre colegul lor. dep. Cristi Dugulescu – PD-L) sa nu absenteze de la lucrari si sa voteze impotriva Raportului.

„Delegatia romana nu s-a prezentat la vot. Nu este prima oara cind ignora bataliile importante pentru valori sau cind ignora pledoaria publicului de a se prezanta la vot si a vota pentru protejarea valorilor noastre. In ianuarie au facut la fel. Au stat acasa. Pe parcursul lui aprilie au primit multiple mesaje din partea unora dintre d-tra, a noastra, si a unor parlamentari fiind alertati privind pericolele Raportului Gross si cerinduli-se sa ia atitudine. Articole similare au aparut si in presa romana. Au ignorat insa din nou cerintele noastre, nu si-au facut datoria pentru care au fost votati, si nu au dovedit seriozitate fata de sarcinile care le revin. Cetatenii tarii insa au dovedit seriozitate si responsabilitate in noiembrie 2008 cind s-au prezentat la vot si i-au votat in Parlament.”

IATA INCA O DOVADA CA:

– politicienii nostri romani nu apara valorile si interesele unei tari crestine (se proclama raspicat ca suntem crestini de 2000 de ani, 99% ortodocsi, dar nu se dovedeste asta);

– pacatul incet incet se legifereaza iar pentru noi crestinii este un semnal ca traim vremurile din urma, iar Domnul e aproape sa revina.

Sursa: Crestinul Azi/Alianta Familiilor

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: