Ultima rugaciune

Procurorul general al Poloniei, Andrzej Seremet, a comunicat presei ca in urma analizarii cutiilor negre ale avionului prezidenţial polonez, s-a gasit si o înregistrare ce contine rugăciunea pilotului rostita inainte de prăbuşire.  

Acesta a precizat că momentele intime, cum ar fi rugăciunea pilotului, nu vor fi date publicităţii.

Nimeni nu va afla vreodata care a fost rugaciunea pilotului inainte de coliziunea cu solul, insa putem intui ca a fost o rugaciune scurta si concisa, ceva de genul:

– Doamne ajuta-ne!

– Doamne iarta-ma!

Stiind ca viata sa si a pasagerilor din avion se indrepta spre sfarsit, singurul lucru important pe care a apucat sa il faca, fiind un bun credincios (catolic probabil), a fost sa inalte o rugaciune spre Dumnezeul sau. Ultima sa rugaciune, si cea mai importanta inainte de moarte. Numai Dumnezeu stie ce s-a rugat acest pilot.

Iata ca, inainte de moarte, omul isi indreapta ochii inspre Dumnezeu (asta daca efectiv mai are timp si daca realizeaza iminenta mortii). In viata unii oameni il ignora pe Dumnezeu, ii contesta existenta dar inaintea mortii se simt singuri si apeleaza la Dumnezeul pe care L-au ignorat.

Tocmai de aceea, stiind ca viata noastra se scurge atat de repede, este important sa ne IMPACAM CU DUMNEZEU cat suntem in viata si cat suntem sanatosi.

Mantuitorul Isus Hristos, fiind pe cruce, in agonia mortii, a rostit ultima sa rugaciune, dar nu pentru El ci a rostit-o pentru mine si pentru tine:

„Isus zicea: „Tată, iartă-i, căci nu ştiu ce fac!” Luca 23:34  

Ultima Sa rugaciune pe pamant!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: