LA MULTI ANI ISRAEL!

Happy Birthday to You, Israel 62!

  „Rugaţi-vă pentru pacea Ierusalimului! Cei ce te iubesc, să se bucure de odihnă. Pacea să fie între zidurile tale şi liniştea în casele tale domneşti! Din pricina fraţilor şi prietenilor mei, doresc pacea în sânul tău. Din pricina Casei Domnului, Dumnezeului nostru. fac urări pentru fericirea ta.” Psalms 122:6-9

In noaptea dintre 14 si 15 mai 1948 a fost proclamat oficial statul Israel. Aceasta data corespunde anul acesta cu 20 aprilie în calendarul evreiesc.

 

62 DE ANI DE EXISTENTA!

O existenta zbuciumata, trista, dureroasa, contestata, …, dar o existenta posibila numai datorita indurarii lui DUMNEZEU! E poporul lui Dumnezeu si EL are grija de ei in continuare, asa cum le-a purtat de grija si in decursul istoriei.

Noua nu ne ramane decat sa ne rugam in continuare pentru pacea dintre zidurile lui si sa ii binecuvantam in Numele Domnului – avand si o frumoasa fagaduinta din partea lui Dumnezeu:

„Voi binecuvânta pe cei ce te vor binecuvânta şi voi blestema pe cei ce te vor blestema; şi toate familiile pământului vor fi binecuvântate în tine.” Geneza 12:3

http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/137108

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3878527,00.html

Reclame

2 răspunsuri to “LA MULTI ANI ISRAEL!”

 1. În ziua aceea, se va zice Ierusalimului: Nu te teme de nimic! Sioane, să nu-ţi slăbească mâinile!
  Domnul Dumnezeul tău este în mijlocul tău, ca un viteaz care poate ajuta; se va bucura de tine cu mare bucurie, va tăcea în dragostea Lui, şi nu va mai putea de veselie pentru tine.
  “Voi strânge pe cei întristaţi, care sunt departe de adunarea sfântă, pe cei ieşiţi din sânul tău, asupra cărora acum apasă ocara.
  Iată, în vremea aceea, voi lucra împotriva tuturor asupritorilor tăi; voi izbăvi pe cei şchiopi şi voi strânge pe cei ce au fost izgoniţi; şi îi voi face o pricină de laudă şi de slavă în toate ţările unde sunt de ocară acum.
  În vremea aceea, vă voi aduce înapoi; în vremea aceea, vă voi strânge; căci vă voi face o pricină de slavă şi de laudă între toate popoarele pământului când voi aduce înapoi pe prinşii voştri de război sub ochii voştri, zice Domnul.”
  Ţefania 3:16-20

 2. Merci pentru aceasta referinta. E extraordinar modul in care Dumnezeu implineste Cuvantul Sau profetic cu privire la ISRAEL-poporul Sau ales.
  Si implinirea Cuvantului Sau profetic se vede din ce in ce mai mult in vremea noastra. Asta ne transmite noua ca mai e putina vreme pana la revenirea Domnului Isus Hristos. Sa fim pregatiti pentru acea zi! Doamne ajuta-ne!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: